Enoturisme

Visita celler i vinyes, cata de vins ecològics.

Reserves a:
+34 696 094 509 / +34 619 328 534
* Visites en anglès amb reserva prèvia.


“un home i el seu vi”

Arribem al Celler Burgos Porta des de Poboleda una tarda, amunt i avall per les carreteres de terra polvorientes i accidentades i, finalment, emergint per una petita casa de pedra enmig de turons de Garnacha, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah. Quina meravellosa visita! Salvador ens va ens va ensenyar immediatament com descarregàven el raïm, com que era la temporada de collita, ens va demanar que tornem més tard després del dinar (i ens va suggerir un meravellós restaurant anomenat Brots). Després del dinar, vam tornar i Salvador ens va recórrer la vinya i va parlar de vinyes, aigua i terra, i també de la seva passió per fer el vi i la història d’aquesta terra, la terra de la seva família. Aquest és un home que estima el que fa i la seva energia i entusiasme es mostra amb tot el que fa. Vam fer una gira pel seu nou celler i vam degustar els seus vins, que són excel·lents … deixant finalment el celler a les 19h. Potser hi hagi altres grans cellers per visitar al Priorat, però em pregunto si alguna d’aquestes visites es veuria tan personal o que us doni la idea del que significa realment ser un productor de vins a un celler familiars.

Rich C. from Paris, November – 2016

 

“Una visita que engloba la cultura vinícola del Priorat”

Es tracta d’alguna cosa més que una visita a un celler com jo les coneixia fins llavors. Es troba en un enclavament ideal, lliure de distraccions que et s’allunyin de gaudir del paisatge i els ensenyaments de Salvador; vinicultor, guia, showman i encantadora persona. Es fa una passejada per totes les fases de desenvolupament del seu vi i es comprèn el que significa produir en aquesta comarca. Acabem amb un tast plana en la qual és impossible no portar-se sota el braç algun exemplar dels que proves. 3 hores de diversió per 10 euros, no es pot demanar més.

FernandoG. from Madrid, Marzo – 2017

 

“Impressionant”

Aquesta va ser una de les millors visites de que vam gaudir en aquesta zona en aquest viatge. Salvador està tan entusiasmat amb els seus ceps i els seus vins, que és difícil no veure’s afectat per aquesta gran energia positiva i saltar per les vinyes que hi ha al darrere. Les seves vinyes són el seu orgull i alegria i, feliçment, parlarà d’elles i us guiarà durant tota la visita. Les vistes des de i de la propietat són impressionants. Una vegada dins de la finca és hora de posar mans a la feina. Ens vam animar a ajudar a barrejar el raïm en fermentació!

Lisa Marie Sykes – Mallorca, December – 2016

Imatges de #massinen a Instagram

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.