Canvis i devolucions

Si per qualsevol causa el client no queda satisfet amb la compra realitzada, disposa de 7 dies, a comptar de la data en què es rep la comanda, per procedir a la seva devolució.

Caldrà que el client ens enviï una carta per escrit o per correu electrònic.

Es reemborsarà l’import total dels articles adquirits i el cost del transport. Les despeses d’enviament de la devolució aniran a càrrec de client.

Per exercir el dret a la devolució s’hauran de contemplar els següents requisits:

El producte no ha d’haver estat obert ni manipulat.
Ha de mantenir l’aspecte original.
S’ha de retornar en el seu embalatge original.

El paquet s’haurà d’enviar a:

Celler Burgos Porta
Mas Sinén, s / n
43376 Poboleda SPAIN

Si la devolució no es pogués acceptar per falta de compliment d’algun dels requisits anteriorment esmentats, se li comunicarà a client mitjançant email o via telefònica.

Si la devolució i / o canvi es deu a un error de l’empresa venedora, per exemple, enviant un producte diferent al sol·licitat, amb algun defecte en el producte, o amb una quantitat que no sigui correcta, s’assumiran totes les despeses d’enviament derivats de l’error (costos de transport d’anada i tornada).

És important que si al rebre la comanda es detecta humitat en alguna caixa o se sospita que el paquet no està intacte, no s’accepti la comanda i es posin en contacte amb nosaltres immediatament per solucionar la incidència.